Kilpailuohjeet

Luulot pois -ohjeet


Kokoontuminen Keyrityn majalla klo 10.50, jolloin lähdemme yhdessä vaeltamaan muutaman sadan metrin päässä olevaan lähtöpaikkaan, josta siis yhteislähtö klo 11.00.

Jokaisella osallistujalle on nimellä varustettu kartta muovikotelossa.

Rasteja on paljon muttei erityisen lähekkäin – tarkista silti koodi ja eritoten ole huolellinen rastien kiertämisessä oikeassa numerojärjestyksessä!

Rastilippua et voi olla näkemättä jos olet löytänyt perille kartan ”lounaiskulmaan” merkityn  rastinmääritteen mukaiseen rastikohteeseen– mutta et välttämättä hetkeäkään aiemmin. Suunnista siis pisteelle asti! Leimasin löytyy lipun lähettyviltä alle kahden metrin säteellä tarvittaessa päätä kääntämällä. Molemmat yleensä roikkuvat puun rungolla tai oksalla.

15,1 ja 9,7 km radoilla on juomarasti, jolla tarjoamme vesijohtovettä. Juotavaksi kelvollista puhdasta luonnonvettä virtaa myös monissa maaston puroissa.

VAROITUS! VARNINGEN! WARNING!

15,1 km rata ylittää mennen tullen Rautavaarantien. Älä ryntää tien yli kuin hirvi!

Kaikilla radoilla on mahdollista käyttää ko. tietä myös reitinvalintana. Älä toikkaroi tiellä kuin poro!

Kilpailukeskuksena toimivassa majassa on sisäilmaongelma, joten sisälle menoa ei suositella. Jonkin verran on katettua tilaa ja yksipaikkainen puusee. Pienimuotoinen kahvio tarjoaa ainakin kahvia, kylmiä juomia ja käristemakkaraa.

Lopuksi toivotetaan kilvan kaikille osallistujille riemullista suunnistusjuhlaa! (Jukolan peruunnuttua voitaneen Luulot pois -perinnettä pitää ainakin suunnistajan pikkujouluna?)