Kilpailuohjeet

LUULOT POIS-suunnistus Nurmeksessa lauantaina 2.10.2021Matkat: 15,1; 10,2 ja 4,9 km

Kartta: Tulostekartat (Mapline) 1:10000 muovikotelossa. Rastinmääritteet kartassa. Pisimmällä radalla suunnistetaan ensin A3- ja lopuksi A4-kartalla. Molemmat kartat ovat samassa muovikotelossa, älkää pudottako toista karttaa ennen aikojaan. 10 km rata käyttää A3-karttaa ja 5 km A4-karttaa.

Rastit: Normaalikokoiset rastiliput ja narussa roikkuvat Emit-leimasimet. Rastikoodi löytyy leimasimesta. Koodeja ei kannata katsoa, koska rastipisteet ovat kaukana toisistaan.

Emit: Kilpailukeskuksesta löytyy Emit-kortit niille, joilta kortti puuttuu. Mahdolliset muutokset ja lisäykset numeroihin pyydetään ilmoittamaan.

Yhteislähtö klo 13 tieltä 100 m kisakeskuksesta tulosuuntaan. Kilpailija asettuu lähtörivistöön nimellään varustetun kartan taakse. Eturivissä 15 ja 5 km suunnistajat aakkosjärjestyksessä ja 10 km takana.

Juomahuolto: Vettä tarjolla itsepalveluna pitkällä radalla kaksi kertaa ja muilla radoilla kerran matkan varrella, mutta omiakin juomia ja geelejä y.m. voi kuljettaa. Juomapaikat on merkitty karttaan.

Kilpailukeskus: Sisätiloja ei ole. Seppojen seurateltta toimii vähäisenä pukeutumistilana. Nuotio lämmittelyyn ja makkaranpaistoon. Pakottavaan tarpeeseen käytettäköön kisapaikan alapuolista suota riittävän kaukana.

Osanottomaksu: Kutka eivät ole maksaneet tilille, voivat maksaa 12 euroa puhvettiin.

Puhvetti: Kylmiä juomia ja makkaraa tarjolla.

Järjestäjät toivottavat reipasta kisailumieltä ja kestävyyttä osanottajille. Sää ei näyttäisi voivan olla parempi lokakuun alussa. Suot  ovat kuivia, mutta hirvikärpäsistä saattaa olla riesaa.