Kilpailuohjeet

LUULOT POIS-suunnistus Nurmeksessa lauantaina 30.9.2023

Matkat: 15,0; 10,3 ja 5,0 km.

Kartta: Tulostekartat Hamariaho ja Raesärkät 1:10000 muovikotelossa. Rastinmääritteet kartassa. Tulostus Mapline Oy. 15 ja 10 km radat käyttävät A3-karttaa ja 5 km A4-karttaa. Kaikki radat mahtuvat yhdelle kartalle. 15 ja 10 km radoilla on vähän hajontaa.

Rastit: Normaalikokoiset rastiliput ja narussa roikkuvat Emit-leimasimet. Rastikoodi löytyy leimasimesta. Joillakin rasteilla käydään kaksi tai kolme kertaa. Olkaa tarkkoja oikean kiertojärjestyksen kanssa.

Emit: Kilpailukeskuksesta löytyy Emit-kortit niille, joilta kortti puuttuu. Mahdolliset muutokset ja lisäykset numeroihin pyydetään ilmoittamaan.

Yhteislähtö kaikille radoille klo 12 kilpailukeskuksessa. Kilpailija asettuu lähtörivistöön nimellään varustetun kartan taakse. Kartat radoittain kilpailijoiden aakkosjärjestyksessä.

Juomahuolto: Vettä tarjolla pitkillä radoilla kaksi kertaa, mutta omiakin juomia ja geelejä y.m. voi kuljettaa. Juomapisteet 15 km ja 10 km radoilla 3 ja 8 km kohdalla. Juomapaikat on merkitty karttaan.

Kilpailukeskus: Sisätiloja ei ole. Seppojen seurateltta toimii vähäisenä pukeutumistilana ja sateensuojana. Nuotio lämmittelyyn ja makkaranpaistoon. Myös juotavaa myynnissä.